products

Η FCC Windows10 250cd τετρ.μέτρο Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας 10 ίντσα ενσωμάτωσε το PC επιτροπής αφής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα
Μάρκα: LIQUISE
Πιστοποίηση: CCC,FCC,CE,ISO9001
Αριθμό μοντέλου: XHT133
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: Face to face
Συσκευασία λεπτομέρειες: υψηλός - ποιότητα 3cm κυψελωτό κιβώτιο πάχους (πρότυπα αποστολών αέρα)
Χρόνος παράδοσης: 5-7 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 κομμάτι/κομμάτια την εβδομάδα
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: Πλαίσιο μετάλλων και αργιλίου Ψήφισμα: 1366*768
Χρώμα: Ασημένιο λευκό Φωτεινότητα: 350cd/m2
Μέγεθος οθόνης: 13.3inch Σύστημα: Αρρενωπός/παράθυρα
Οθόνη: Οθόνη αφής Γωνία εξέτασης: 178/178
Αναλογία: 16:9 Τύπος οθόνης αφής: Χωρητική αφή
Τρόπος εγκατάστασης: Τοίχος/ενσωματωμένος
Υψηλό φως:

10 ίντσα ενσωμάτωσε το PC επιτροπής αφής

,

250cd το τετρ.μέτρο ενσωμάτωσε το PC επιτροπής αφής

,

10 ίντσα ενσωμάτωσε τον υπολογιστή αφής


Περιγραφή προϊόντων

Η χωρητική επίδειξη αφής αντίστασης οθόνης βιομηχανική ενσωματωμένη ενσωματωμένη υπολογιστής εσώκλεισε πλήρως την επιτροπή αφής αρρενωπή

 

Βιομηχανική αφή όλος--ένα μηχανή, πυρήνας τέσσερα - εξοικονόμηση ενέργειας, μακρινή διαχείριση, ευφυής έλεγχος θερμοκρασίας, προσαρμογή υποστήριξης.
Δέκα θεμέλια: ευαίσθητη αφή, ενέργεια - αποταμίευση, όλη την ημέρα λειτουργία, αποδοτικός διασκεδασμός θερμότητας, ισχυρή αντίσταση ρύπανσης, ισχυρή προστασία συμβατότητας, σκόνης και διάβρωσης, σύγχρονη διπλή επίδειξη, διαδικασία κρύου κυλίσματος, απλή εγκατάσταση.
Επισκόπηση προϊόντων:
1. Ολόκληρη η μηχανή αποτελείται από τη dustproof, πίεσης ανθεκτική, υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία κραμάτων αργιλίου, ανθεκτική, κατάλληλη για τη θερμοκρασία μεταξύ - 10 ℃ και + 60 ℃, καταλληλότερα για τη χρήση του εξοπλισμού αυτοματοποίησης στο σκληρό εσωτερικό και υπαίθριο περιβάλλον.
2. Μέταλλο heatsink, αποδοτικό σύστημα ψύξης, ανθεκτικότερη λειτουργία.
3. Χρησιμοποιώντας την υψηλής ευκρίνειας οθόνη, η υψηλής ευκρίνειας ποιότητα εικόνων είναι έξοχη, το χρώμα είναι πλούσιο και φωτεινός, η ποιότητα είναι ανώτερη.
4. Χρησιμοποιώντας την υψηλής ευκρίνειας τεχνολογία backlight, η υψηλή αντίθεση καθιστά το χρώμα θερμό και πλήρες.
5. Η δέκα σημείων χωρητική αφή, ακριβής προσδιορισμός θέσης, δάχτυλο που οποιαδήποτε θέση χτυπά την αφή, μπορεί να λειτουργήσει γρήγορα, γρήγορη απάντηση, να μην αγγίξει καμία κλίση.
6. Το ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΝ μπορεί να θέσει την αυτόματη δύναμη σε/από τη λειτουργία, η οποία είναι καταλληλότερη για το ασταθές και συνεχές περιβάλλον μποτών.
7. Η ισχυρή αντι μαγνητική παρέμβαση, βιομηχανικό πιάτο κραμάτων αργιλίου βαθμού εσώκλεισε πλήρως το ελεύθερο σχέδιο ανεμιστήρων, υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικό, αντιδιαβρωτικός και τη σφράγιση ανθεκτικούς. Η διαδικασία αλουμίνας είναι πιό μεταλλική.
8. Ολόκληρη η μηχανή έχει τη δυνατότητα της 24ωρης συνεχούς και σταθερής λειτουργίας, και μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει το δημόσιο χώρο των διάφορων βιομηχανιών.
9. Άριστη συμβατότητα, σύστημα win7/8/10 υποστήριξης και αρρενωπό λειτουργικό σύστημα, ακριβώς όπως τον υπολογιστή ταμπλετών, κατάλληλος και απλός.
10. Η αφή όλος--ένα μηχανή χρησιμοποιείται ευρέως στις βιομηχανικές θέσεις, τους δημόσιους χώρους, τις θέσεις ψυχαγωγίας, τα εμπορικά όργανα, τα οικονομικά όργανα, κ.λπ.

 

Διαστάσεις προϊόντων

 

 

Μέθοδος αφής

 

Κρυπτογράφηση γραφής

 

Ηλεκτρομαγνητική γραφή

 

Αντι-τιτιβίζοντας ταινία

 

Εισαγωγή δύναμης

 

Λειτουργούσα θερμοκρασία

 

Θερμοκρασία αποθήκευσης

 

Τύπος διεπαφών

 

Εκτεταμένες λειτουργίες

 

Αντιδονητικός

 

Κλονισμός-αντίσταση

 

17cun/19cun/21.5cun

(cun, μια μονάδα μέτρου του μήκους, μετρητής 1cun=3.333centi)

 

Πολυσημειακή ενσωματωμένη οθόνη αφής βιομηχανικός-βαθμού

 

Σκληρή κρυπτογράφηση, μέθοδοι κρυπτογράφησης υποστήριξης του DES3DESSM2SM3SM4 και κ.λπ.

 

Ενεργητική/ενεργός ηλεκτρομαγνητική οθόνη γραφής υποστήριξης

 

 

30° στο αριστερό και το δεξιό αντίστοιχα

 

dirrect-ρεύμα 12V (συνεχές ρεύμα) που εισάγεται

 

-10℃-+60℃

 

-20℃-+70℃

 

VGAHDMI τηλεοπτική διεπαφή Διεπαφή επικοινωνίας αφής USB Β

 

Ενσωματωμένος ομιλητής

 

εύρος 5~19Hz/1.0mm 19~200Hz/1.0 επιτάχυνση

 

10G επιτάχυνση (ημι-aseismatic ημίτονο-κύμα περιόδου 11mm)

 

 

Διαστάσεις προϊόντων

cun 17 (cun, μια μονάδα μέτρου του μήκους, μετρητής 1cun=3.333centi)

 

Γωνία χρώματος

16.7M

 

Ψήφισμα 1920x 1080 Γωνία εξέτασης Πλήρης γωνία εξέτασης
Φωτεινότητα 250cd/m2 Viewable περιοχή 476.64x 268,11
Αναλογία αντίθεσης

3000:1

 

Viewable περιοχή 16:9

 

 

 

Διαστάσεις προϊόντων

 

cun 19 (cun, μια μονάδα μέτρου του μήκους, μετρητής 1cun=3.333centi)

 

Γωνία χρώματος 16.7M
Ψήφισμα 1920x 1080 Γωνία εξέτασης Πλήρης γωνία εξέτασης
Φωτεινότητα 250cd/m2 Viewable περιοχή 476.64x 268,11
Αναλογία αντίθεσης 3000:1 Viewable περιοχή 16:9

 

 

Διαστάσεις προϊόντων cun 21 (cun, μια μονάδα μέτρου του μήκους, μετρητής 1cun=3.333centi) Γωνία χρώματος 16.7M
Ψήφισμα 1920x 1080 Γωνία εξέτασης 全视角 πλήρης γωνία εξέτασης
Φωτεινότητα 250cd/m2 Viewable περιοχή 476.64x 268,11
Αναλογία αντίθεσης 3000:1 Viewable περιοχή 16:9

 

 

 

 

Περίπου παράδοση Όλα τα προϊόντα του εργοστασίου μας παράγονται και πωλούνται από μας, με το άφθονο απόθεμα. Για εκείνες τις διαταγές που τοποθετούνται πριν από 5:00pm για όλα τα προϊόντα, η παράδοση θα τακτοποιηθεί την ίδια ημέρα μετά από να περάσει την επιθεώρηση από το ποιοτικό τμήμα. Υιοθετεί τη διπλή συσκευασία για όλο τον εξοπλισμό, με το εσωτερικό και παχύ ξύλινο πλαίσιο βαμβακιού μαργαριταριών στο εξωτερικό. Ο εξοπλισμός παραδίδεται κάτω των πελατών από τη σαφείς παράδοση ή τις διοικητικές μέριμνες. Αυτή η υπηρεσία δεν απευθύνεται στις απομονωμένες περιοχές!
Περίπου σημάδι για την αποδοχή Επάνω στην παραλαβή του προϊόντος, pls ανοίξτε το κιβώτιο και επιθεωρήστε το προϊόν. Εάν δεν υπάρχει καμία ζημία στο κοχύλι και την οθόνη, οι πελάτες μπορούν να υπογράψουν για την αποδοχή. Διαφορετικά παρακαλώ αρνηθείτε να υπογράψετε και να έρθετε σε επαφή με τη εξυπηρέτηση πελατών. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα, θα αντέξουμε το φορτίο επιστροφής και αντικατάστασης. Δηλαδή τον κίνδυνο εσωτερικής ζημίας μερών που προκαλείται από τη μεταφορά διοικητικών μεριμνών από εμείς θα φέρει.
Περίπου η ποιότητα Υιοθετεί τα ολοκαίνουργια συστατικά για όλα τα προϊόντα, τα οποία έχουν την ολοκαίνουργια εισαγόμενη αρχική επιτροπή και την οθόνη A+. Παρέχουμε στις άμεσες πωλήσεις εργοστασίων την υψηλή οικονομική αποτελεσματικότητα και διευθύνουμε την από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία δωρεάν. Οι έξοδοι μεταπωλήσεων καλύπτουν περισσότερες από 30 επαρχίες, 1681 περιοχές και νομούς. Για τις απαιτήσεις της επιτόπιας συντήρησης, θα αποκριθούμε μέσα σε 24 ώρες. Όλο το φορτίο που παράγεται κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης αντέχεται από την επιχείρηση. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα μέσα σε 7 ημέρες μετά από να λάβει τον εξοπλισμό, είναι εγγυημένο να επιστρέψει και να αντικαταστήσει. Η οθόνη LCD έχει την εξουσιοδότηση 1 έτους ενώ τα εξαρτήματα έχουν 3 έτη εξουσιοδότησης. Παρέχουμε επίσης στη συντήρηση διάρκειας ζωής μόνο να χρεώσουμε το κόστος των μερών!
Περίπου προσαρμογή Η επιχείρηση έχει 1500 τετραγωνικά μέτρα των επαγγελματικών εγκαταστάσεων συναρμολογήσεων και 2500 τετραγωνικά μέτρα του ενισχυτικού εργοστασίου επεξεργασίας υλικού κοχυλιών, και έχει καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους μεγάλης κλίμακας κατασκευαστές πιάτων κίνησης. Μπορούμε να προσαρμόσουμε την εμφάνιση, το χρώμα, τη διεπαφή και τη λειτουργία για τους πελάτες. Το Bluetooth, η κάμερα 3G/4G, ο ανιχνευτής, η ενότητα δακτυλικών αποτυπωμάτων και η ενότητα εκτυπωτών μπορούν να προστεθούν. Στοχεύουμε να χτίσουμε τα ιδιωτικά πραγματικά έξυπνα τερματικά.
Περίπου εξουσιοδότηση

Τρίχρονη εξουσιοδότηση, μεταπωλήσεις διάρκειας ζωής

一. Πολιτική εξουσιοδότησης:

Στο πρώτο έτος, θα ασφαλιστεί πλήρως σύμφωνα με την πολιτική τριών εγγυήσεων

Για τα δεύτερα και τρίτα έτη, παρέχουμε την πληρωμένη εξουσιοδότηση και το κόστος των εξαρτημάτων θα χρεωθεί.

Εθνική εξουσιοδότηση:

●1. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με αμέσως όταν υπάρχει ένα πρόβλημα με το προϊόν.

●2.Our το τεχνικό προσωπικό θα πραγματοποιήσει την ανίχνευση μηχανικών βλαβών σύμφωνα με τα προβλήματα του προϊόντος για να καθορίσει εάν είναι ένα πρόβλημα λειτουργίας ή ένα πρόβλημα το ίδιο του προϊόντος.

●3.For προβλήματα λειτουργίας και άλλα μικρά προβλήματα, που είναι εύκολο να εξεταστούν, θα τους εξηγήσουμε μέσω της μακρινής λειτουργίας ή του τηλεφώνου. Με τη συνεργασία σας, αυτά τα προβλήματα μπορούν να λυθούν γενικά.

●4.If το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί από τη μακρινή εξήγηση ή την τηλεφωνική επικοινωνία, ή τα μέρη πρέπει να αντικατασταθούν, θα κανονίσουμε τους τεχνικούς για να παρέχουμε την επιτόπια υπηρεσία συντήρησης ή αντικατάστασης.

Κόστος

●1.Maintenance κόστος

Η επιχείρηση θα επιβαρυνθεί το κόστος των μερών και της αμοιβής υπηρεσιών για την παροχή της σε εθνικό επίπεδο υπηρεσίας εξουσιοδότησης μέσα σε ένα έτος. Μετά από το τέλος του πλήρους ασφαλιστικού perio ενός έτους, είναι πελάτες που πρέπει να καταβάλουν αυτές τις αμοιβές.

●2.Mailing αμοιβή

Ο πωλητής θα επιβαρυνθεί το κόστος φορτίου τα μέρη ή την επισκευή μηχανών στους πρώτους 3 μήνες. Και για το 4ο μήνα στο 12ο μήνα, το κόμμα που ταχυδρομεί τα μέρη ή τις μηχανές θα πληρώσει το φορτίο. Μετά από ένα έτος, ο αγοραστής θα αντέξει όλο το φορτίο.Η FCC Windows10 250cd τετρ.μέτρο Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας 10 ίντσα ενσωμάτωσε το PC επιτροπής αφής 0Η FCC Windows10 250cd τετρ.μέτρο Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας 10 ίντσα ενσωμάτωσε το PC επιτροπής αφής 1

Η FCC Windows10 250cd τετρ.μέτρο Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας 10 ίντσα ενσωμάτωσε το PC επιτροπής αφής 2

Η FCC Windows10 250cd τετρ.μέτρο Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας 10 ίντσα ενσωμάτωσε το PC επιτροπής αφής 3

Στοιχεία επικοινωνίας
longqishi